Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe 80 gol atar dedim diye...

Fenerbahçe eski futbolcusu ve şimdiki NTVSpor Yüzde Yüz futbol programı yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Eskişehirspor maçını değerlendirdi. Fenerbahçe’nin bu ligde 80 gol atacağını ve bunu söylediği için alay konusu olduğunu ifade eden Dilmen “"Bu sezon nasıl bir Fenerbahçe izleyeceğimizi gördük. Geçen hafta 'Bu takım 80 gol atar' dedim diye alay konusu oldum, Fenerbahçe bu ligde 80 gol atar” dedi.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe 80 gol atar dedim diye...

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen; "Aykut Hoca, İsmail Hoca 'nın istatistikleri ile Pereira'nın rakamları çok farklı olacak. Fenerbahçe öne doğru oynayıp direk sonuca gitmeye çalışıyor. Fenerbahçe taraftarı oyunu beğenmemiş olabilir ancak rakip takıma da ara sıra pozisyon verdi. Fenerbahçe rakibini artık daha fazla rahatsız eder" şeklinde konuştu.

PEREIRA'NIN ELİ GÜÇLENDİ!

Fenerbahçe kulübünün kasasından 7 milyon Euro çıkmasına sebebiyet veren Ozan Tufan transferiyle alakalı da konuşan Dilmen, "Ozan'ın ne kadar önemli olduğu ortada. Antrenörün eli güçlendi. Artık Pereira'nın her bölgede alternatifi var. Avrupa , lig ve kupa maçlarının yoğunluğunda çok rahatlıkla rotasyona gidebilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Radikal

Kaynak: Spor Merkezi