Görüş Bildir

Rıza Çalımbay'dan Mersinlilere tepki

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu’nun Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mersinliler'in takımlarına sahip çıkmamasına tepki gösterdi.

Rıza Çalımbay'dan Mersinlilere tepki

Mersin Arena Stadyumu’nda antrenman yapmak istediklerini ancak stada alınmadıklarını belirten Çalımbay, "Yazık günah. Kendi maçımızı oynayacağımız stadyumda antrenman yapamıyoruz" diyerek isyan etti.

Mersin Arena Stadyumu ile ilgili bir soruyu da yanıtlayan Çalımbay, bu konuda sorumlunun kulüp yönetimi olduğunu söyledi. Stat konusunda yaşadıkları bir sıkıntıyı dile getiren Çalımbay, şunları kaydetti:

"Stat çalışanlarını gerçekten kınıyorum. Kimse Mersin İdmanyurdu’na sahip çıkmıyor. Yazık günah. Kendi maçımızı oynayacağımız stadyumda antrenman yapamıyoruz, transfer yapamıyoruz. Artık bu sorunları kabullendim. Oyuncalar Macit Özcan Spor Kompleksi’ndeki sahanın zeminindeki sertlik yüzünden çalışmak istemiyor."

Mersinlilerin takıma sahip çıkmamasına da tepki gösteren Çalımbay, "Gerçekten üzülüyorum. En az 10 antrenman yapıp hazırlık maçı oynamamız gereken statta antrenman yapamadık. Yeni stadımızda milli takım arasında güzel bir hazırlık maçı yapacaktık ama vazgeçtik" ifadelerini kullandı.

Mersin İdmanyurdu’nun geçtiğimiz pazartesi günü yapmak istediği antrenmanı Mersin Arena Stadyumu’nda gerçekleştirmeyi planladığı ancak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden izin çıkmadığı iddia edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi