Sağlam: Kupada iddialıyız

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Bugsaşspor'u ciddiye aldıklarını söyledi.

Sağlam: Kupada iddialıyız

Rakiplerinin bir önceki turda Manisaspor'u elediğini hatırlatan Sağlam, "Lig yoğunluğu içerisinde kupaya da gerekli ciddiyeti ve özeni göstereceğiz. Herhangi bir sürprize yer vermeden bu turu da geçmeyi arzuluyoruz." dedi.

Başarılı teknik adam, kulubün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında Bugsaşspor ile eşleşmelerini değerlendirdi. Ligde iddialarının devam ettiğini hatırlatan Sağlam, bu seneki önemli hedeflerinden birinin de Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu vurguladı.

Bu doğrultuda iyi bir başlangıçla kupada yollarına devam ettiklerini ifade eden Sağlam, açıklamasında şu ifadeleri dile getirdi:

"4. turda Bugsaşspor ile eşleştik. Kağıt üzerinde iyi bir kura gibi gözükse de Bugsaş'ın önceki turda Manisaspor'u elediğini unutmamak lazım. O yüzden yine bu lig yoğunluğu içerisinde kupaya da gerekli ciddiyeti ve özeni gösterip, herhangi bir sürprize yer vermeden bu turu da geçmeyi arzuluyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Bir aksilik olmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Kupaya kadar 2 tane daha karşılaşma oynayacağız. Kupadan sonra da Fenerbahçe gibi önemli bir deplasmana çıkacağız. Bu yüzden Bugraşspor ile oynayacağımız maç öncesiyle ve sonrasıyla bize çok katkı sağlayacağını inandığımız bir karşılaşma olacak. İnşallah güzel geçer ve hedeflerimize birer adım daha yaklaşmış oluruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz