Sakarya Planı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ikinci sırada yer alan ve 2. Lige çıkma hesapları yapan Diyarbekirspor’da, Sakarya maçı hazırlıkları başladı.

Sakarya Planı

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Sakaryaspor ile cumartesi günü kendi sahalarında karşılaşacaklarını ve rakiplerinin play-off hedefi olduğunu söyledi. Altunsoy, hafta sonunda evlerinde yapacakları karşılaşmanın hiç kolay olmayacağını ve kendilerini oldukça zorlu bir müsabakanın beklediğini vurguladı. “Ama biz elimizden gelinin en iyisin yapıp hedeflediğimiz 3 puanı almaya çalışacağız” diyen Altunsoy, Sakaryaspor’u mağlup edip, liderlik şanslarını artırmak istediklerini belirtti.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Altunsoy, 3 puanlı sistemde hiçbir şeyin imkansız olmadığını bu nedenle lig liderlik şanslarını ligin son saniyesine kadar kovalayacaklarına işaret etti. Altunsoy, “Sezon başından beri hedeflediğimiz 2. Lige çıkmak istiyoruz. Bu anlamda şuana kadar verdiğimiz mücadele de Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Ama istediğimiz liderliği yakalayamadık. Lig ikincisi olarak çok iyi bir noktadayız. Zorda olsa hem direkt olarak hem de play off maçları oynayarak 2. Lige çıkma şansımız var. Bu şansımızı en iyi şekilde değerlendirip, Diyarbakır halkına arzu ettiğimiz sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz