Görüş Bildir

Samet Aybaba: Her maçımız final

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Antalyaspor maçında galibiyeti hedeflediklerini söyleyerek "Her maçımız final. Her maça tek tek bakıyoruz. Bu maçı kazanarak önümüzdeki maçlara moral kazanmak istiyoruz" dedi.

Samet Aybaba: Her maçımız final
Eskişehirspor'da bu Pazar kendi sahalarında oynayacakları Antalyaspor maçının hazırlıkları Vali Henefi Demirkol Tesisleri'nde sürüyor. Teknik direktör Samet Aybaba, taraftarların da desteği ile Antalyaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Aybaba şöyle konuştu:
"Geçen haftanın en sükse yapan takımı Antalyaspor. Fenerbahçe'yi farklı yendiler, moralleri iyi. Biz de son iki deplasmanda üst üste ilk defa puanlar aldık. Takım mücadeleyi daha iyi yapmayı öğrendi. Kazanmaya yönelik oynamayı daha iyi öğrendi. Yeni arkadaşların da katkıları artmaya başladı. Her maçımız final hep söylüyoruz her maça tek tek bakıyoruz. Bu maçı kazanarak önümüzdeki maçlara moral kazanmak istiyoruz."
Samet Aybaba bir gazetecinin "Geçen haftaki Çaykur Rizespor maçında golden sonra özellikle futbolcuların defansa yaslanması gibi bir görüntü vardı. Siz de zaman uyardınız. Bu neden kaynaklandı?" şeklindeki sorusuna da şu yanıtı verdi:
"Uzun süredir kanamayan özelikle deplasmanda kanamayan, bırakın kazanmayı gol bile atamayan bir takımın gol atıktan sonraki psikolojisini düşünün, o da zaman içerisinde değişecek. Hep onları anlatıyoruz arkadaşlara. Önde karşılamak daha mantıklı. Kaleye yaklaştıkça tehlikeye yaklaşmış oluyorsunuz. Onlar da geliştirecekler çalışıyorlar. İyi niyetle bakıyorlar her şeye. Ama kalıcı şeyleri silmek çok kolay değil. Kazanarak bunları silebiliriz. İnşallah bu maçı da kazanıp devam edeceğiz."
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi