Şampiyon Adanaspor'a coşkulu karşılama

12 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e ulaşan Adanaspor, kentte büyük coşku yaratırken, turuncu beyazlı taraftarlar, maçın ardından Adana caddelerinde şampiyonluk turu attı.

Şampiyon Adanaspor'a coşkulu karşılama
 Gaziantep'ten dönen takımı otoyolda karşılayan Adanasporlu taraftarlar ve takım otobüsü uzun bir konvoyla şehir turu attıktan sonra Osman Yereşen Tesisleri'ne geldi. Takım otobüsünü meşaleler eşliğinde karşılayan taraftarlar, oyuncuları alkışlayarak tesise uğurladı. Bazı taraftarlar mutluluk gözyaşları döktü.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEBRİK TELEFONU
Adanaspor'un şampiyonluğunu kutlamak üzere tesislere gelen Adana Valisi Mustafa Büyük, kulüp başkanı Bayram Akgül'ü ile teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana'daki açılış programı sırasında bizzat kendisinin şampiyonluğu haber verdiğini anlatan Vali Büyük, "Cumhurbaşkanımız hemen kulüp başkanı Bayram Akgül'ü aramamızı istedi. Bizim gibi o da sevindi. Çünkü Adana buna layıktı. Adana'nın morale ihtiyacı vardı. Çok gecikmiş bir Süper Lig hikayesini en azından bu şekilde başlatmış oluyoruz" diye konuştu. Kulüp Başkanı Akgül'de kendisini tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
ENGİN İPEKOĞLU: FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM
Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise, şunları söyledi:
"Öncelikle başkanımızı kutluyoruz. Adanaspor'u amatörün kıyısından almış maddi manevi her türlü destekte bulunmuş. Başkanımıza Adana şehri olarak teşekkür etmek gerektiğini düşünüyorum. Şeref tribününde Süper Lig başkanı olarak oturmayı hak eden bir insan. Görevde olduğum süre içerisinde 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle Süper Lig kapısını araladık. Bizi bugünlere taşıyan tüm futbolcularımı canı yürekten kutluyorum."
ENGELİNE RAĞMEN KUTLAMAYA GELDİ
Kutlamalara tekerlekli sandalyesiyle gelen Hasan Kızılkaya isimli bir taraftar ise mutluluk gözyaşı döktü. Kızılkaya, "Bu mutluluk gözyaşları Adanaspor için. Her şey feda olsun. Ben 1999 yılında yanlış iğne nedeniyle engelli kaldım. Ancak şampiyonluğu kutlamak için evden geldim. Biz bunu 12 yıldır bekliyorduk sonunda Süper Lig'e çıkmayı başardık. Bunun için ağlıyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA