Görüş Bildir

Şampiyon Bandırmaspor'a muhteşem karşılama

Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan play-off finalinde Gümüşhanespor’u 2-0 yenerek 23 yıl aradan sonra PTT 1. Ligi’ne yükselen Bandırmaspor kafilesine, ilçeye gelişlerinde muhteşem karşılama töreni yapıldı.

Şampiyon Bandırmaspor'a muhteşem karşılama
Kayseri’den İstanbul’a oradan da karayoluyla ilçeye gelen Bandırmasporlu oyuncular ve teknik heyet ilçe girişinde 400 araçlık konvoyla karşılandı. Üstü açık bir otobüse binen Bandırmasporlu oyuncuları ve teknik ekibi, İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş ve çok sayıda taraftar tarafından karşılandı. Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan kutlamalarda taraftarlar, “İşte şampiyon işte taraftar” diye tezahürat yaptı.
Kutlamalarda konuşan Bandırmaspor Takım Kaptanı Ali Serin, “5 yıldan beri kapsından döndüğümüz PTT 1. Lig’ine çıkmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu başarıda emek var, alın teri var. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kupayı sezon için kalp kriz geçirerek vefat eden teknik direktörümüz Turhan Özyazanlar ve vefat eden taraftarlarımıza hediye ediyoruz” dedi.
Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin’de konuşmasında, “Bundan 5 yıl önce yarım bıraktığım işi, 5 yıl ardan sonra bitirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bandırmaspor’un şampiyon olmasından emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdi kutlama zamanıdır. Hep beraber şampiyonluğumuzu kutlayacağız” ifadesini kullandı.
Polisin güvenlik önlemi aldığı kutlamalarda her hangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi