Şampiyon Eğitim-sen

Kayapınar Belediyesi ile Güney Doğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından ortak yapılan geleneksel halı saha futbol turnuvası yapılan final maçlarıyla sona erdi. Final maçları sonucu Eğitim-Sen Diyarbakır Şubesi takımı birinci oldu.

Şampiyon Eğitim-sen

6.TURNUVA TAMAMLANDI

Kayapınar Belediyesi ile Güney Doğu Gazeteciler Cemiyeti tarafından ortaklaşa organize edilen geleneksel kurumlar arası halı saha futbol turnuvasın altıncısı yapılan final maçlarıyla sona erdi. Final maçları sonucu Eğitim-Sen Diyarbakır Şubesi birinci, DSİ takımı ikinci, Kayapınar Belediyesi takımı üçüncü oldu. Turnuvanın kapanış törenine Kayapınar Belediyesi Başkan Yardımcısı İhsan Avcı, GGC Başkanı Veysi İpek, Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sossal İşler Müdürü İsmail Kardaş, kurum temsilcileri ve turnuvaya katılan sporcular katıldı.

GELECEK YIL KENDİ TESİSİNDE

Kupa töreni öncesi konuşan Başkan Yardımcısı İhsan Avcı, “ Gazeteciler cemiyetiyle birlikte düzenlediğimiz kurumlar arası futbol turnuvasının altıncısı bu gün yapılan maçlar sonunda tamamlandı. Bu turnuvaya ilk başladığı zaman şunu belirtmiştik. Diyarbakır yalnızca siyaset değil, sosyal yaşamın, toplumsal yaşamın ve aynı zamanda sporda kardeşliğin bin kenti olduğun belirmiştik. Bu anlamda dayanışmanın hedeflendiği etkinlikte kazanan ve kaybeden olmamış, kazanan kardeşlik ve birliktelik olmuştur. Gelecek yıl daha kapsamlı bir turnuvayı belediyemiz tarafından tamamlanacak olan spor tesisinde yapma imkânı olacak. Bu anlamda tüm katılımcılara teşekkür ederiz “ dedi.

DERECEYE GİRENLERE KUPA

GGC Başkanı Vehsi İpek ise yaptığı konuşmada, “ Dostluğun ve kardeşliğin kendi Diyarbakır’da bu turnuvanın bu duyguları güçlendirmesi anlamında çok önemli buluyoruz. Tüm katılımcıları ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz “ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren takımlara konuklar tarafından kupaları verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz