Görüş Bildir

Samsunspor teknik direktörü: "Hücum eden takım olacağız"

PTT 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, "Benim prensiplerimde maç esnasında geri yaslanarak oyun oynama anlayışı yok. Biz hücum eden bir takım olacağız" dedi.

Samsunspor teknik direktörü:

Engin Korukır,  futbol anlayışı ve takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 9 hafta sonra deplasmanda kazanılan 3 puan ve Şanlıurfaspor maçına değinen Engin Kurukır, deplasma 1 puan için değil 3 puan için gittiklerini söylerken şöyle konuştu:

"Geçen hafta oynadığımız Karşıyaka maçında müthiş oynadık. Farklı kazanacağımız maçı mağlup bitirdik. Ondan sonra da moralimizi bozmadık. Futbolcularımla ve oyunlarıyla ilgili en ufak bir şüphem olmadı. Futbol anlamında 9 haftalık sıkıntılı bir kısır döngü vardı. Şanlıurfaspor maçı çok önemliydi. Çünkü aramızda puan farkı çok azdı ve mutlaka galip gelmemiz gerekiyordu. Ben ve futbolcu kardeşlerim o deplasmana giderken aklımızda hep galibiyet vardı. Yani biz oraya bir puan almak için gitmedik. Oyuna iyi başladık ve oyun içerisinde her iki takımda da inişler çıkışlar oldu. Maç 2-2’lik skora geldiğinde daha sakin oynamaya başladık. Oyuncu değişikliklerinde de iyi kararlar verdik ve kazanan biz olduk."

"BOLU’DAN 3 PUANLA DÖNMELİYİZ"

Cumartesi günü deplasmanda Boluspor ile yapacakları karşılaşmayı da değerlendiren Engin Korukır, hedeflerinin yine 3 puan olduğunu belirttirken şöyle dedi:

"Önümüzde yine bir deplasman maçı var. Boluspor karşılaşmasına da tabi ki galip gelmek için gideceğiz. Takım olarak bu deplasmandan da 3 puan alarak dönmemiz lazım. Kısacası artık kaybetmememiz gereken bir dönemdeyiz."

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi