Görüş Bildir

Samsunspor'a Müjde! stadın %75'i tamamlandı

SAMSUNSPOR'un önümüzdeki sezon maçlarını oynayacağı 125 milyon TL'ye mal olacak 33 bin 919 kişilik yeni stadının yaklaşık yüzde 75'lik bölümü tamamlandı.

Samsunspor'a Müjde! stadın %75'i tamamlandı
Samsun'da 2013 yılı Ağustos ayında yapımına başlanan 2015-16 sezonuna yetiştirilmesi beklenen yeni stadyumun Proje Müdürü Halil Çalışkaner, yaklaşık 250 kişilik personel ile inşaattaki çalışmaların devam ettiğini söyledi. Stadın sadece bir spor alanı olmayacağını vurgulayan Çalışkaner, "Proje içerisinde 13 mağazanın bulunacağı bir alışveriş merkezi olacak. İnşallah bittiğinde herkesin beğeniyle karşılayacağı bir yapı ortaya çıkacak" dedi. Stadyumun UEFA standartlarında yapıldığını ifade eden Proje Müdürü Halil Çalışkaner, şöyle dedi:
"İstenmesi halinde stat ligin ikinci yarısına yetişebilir. Ancak, bu durumda projede eksiklikler olur ve stadyumumuzdan tam verim alınamaz. Bunun örneklerini daha önce Türkiye'de birçok statta gördük. Aynı sıkıntılarla karşı karşıya kalmamak ve her şeyin eksiksiz, kusursuz olması için işi aceleye getirmiyoruz. Her hangi bir eksilik olmaması durumunda Samsunspor taraftarları, takımlarını yeni sezonda yeni statlarında izleyebilecek." 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi