Samsunspor'da artık tek hedef: "Süper Lig"

PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Hak ederek finale kaldık.Şimdiki tek hedefimiz, finaldekazanarak Süper Lig'e çıkmak. Bunu başaracağımıza yürekten inanıyoruz" dedi.

Samsunspor'da artık tek hedef:

Play off'unilk müsabakasında5-1 yendikleriAlbimo Alanyaspor'u deplasmanda da 4-0 mağlup ettiklerini hatırlatanfinale çıktıklarını belirtenCoşkun Zeren, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İlk maçta elde ettiğimiz avantajımızı deplasmanda da iyi değerlendirdik. İlk yarıda yakaladığımız net fırsatları değerlendiremedik. Ama 2'nci yarıda daha dikkatli oynayarak farka gittik. Tüm oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve taraftarlarımızı kutluyorum."
Havayoluylaİstanbul'a gideceklerini,Beşiktaş'ın Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa gireceklerini vurgulayan Coşkun Zeren, şöyle devam etti:
"Yönetime geldiğimiz günden bu yana tek hedefimiz Süper Lig'e çıkmaktı. Bunu her fırsatta dile getiriyorduk. Şimdi bu hedefimize yaklaşmamız için önümüzde tek bir maç kaldı. Rakibimiz Antalyaspor'da çok başarılı bir ekip. Güzel bir final olacağını tahmin ediyorum. Cuma akşamı oynayacağımız kritik mücadeleyi kazanıp, hak ettiğimiz yere, yani Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz.

Kaynak: DHA