Görüş Bildir

Samsunspor’da hedef: 8 maçta 5 galibiyet

Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Artık geri dönüşü olmayan maçlara çıkıyoruz. Play offa katılabilmemiz için en az 4-5 maç almamız lazım. Hesap ortada ve futbolcu arkadaşlar da bunu yapacak güçteler" dedi.

Samsunspor’da hedef: 8 maçta 5 galibiyet
PTT 1'inci lig takımlarından Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, lig hedefleri ve yarın deplasmanda dostluk maçı yapacakları Trabzonspor karşılaşması ile ilgilide değerlendirmelerde bulundu. Ligin bitmesine 8 maç kaldığını play offa kalmak içinde bu maçlardan en az 4 ya da 5'nden galip gelmek zorunda olduklarını söyleyen Metin Ateş, "Son 8 maça çıkıyoruz. Bunun 4 maçı içeride 4 maçı dışarıda. Kardemir Karabükspor maçında çıkan olaylardan dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası aldık. Seyircisiz oynamak tabi ki çok kötü. Oralarda hafif yaralamalı olaylar oldu mu bilmiyorum. Seyircilerimiz de böyle şeyler yapmasınlar. Zaten Samsunspor’un durumunu görüyorsunuz. Böyle şeyler olduğu zaman ceza kaçınılmaz oluyor. Artık geri dönüşü olmayan maçlara çıkıyoruz. Play offa katılabilmemiz için en az 4-5 maç almamız lazım. Hesap ortada ve futbolcu arkadaşlar da bunu yapacak güçteler" diye konuştu. 
Ligde karşılaşacakları Vartaş Elazığspor maçının da önemli olduğunu söyleyen Metin Ateş, "Vartaş Elazığspor maçı çok önemli bir maç bizim için. Kesinlikle 3 puan almamız lazım. Ondan sonrada deplasmana ligin lideri olan Adanaspor’la oynamaya gidiyoruz. Biz, bundan sonraki her maça 3 puan almak için çıkacağız. İnşallah bu maçlarımızdan galip geleceğiz" dedi.
Yarın Trabzon'da Trabzonspor ile dostluk maçı yapacaklmarını hatırlatan Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Trabzon’da güzel bir dostluk ve senelerin kırgınlığı atmak adına güzel bir maç olacak ve dostluk kazanacak" dedi. Samsunspor, bugün karayoluyla Trabzon'a giderek yarın ki maç saatini bekleyecek.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi