Görüş Bildir

Samsunspor’dan anlamlı mesaj

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yılport Samsunspor Kulübü, Ameds Sportif Faaliyet maçı için geldiği Diyarbakır’da karşılaştığı misafirperverlikten dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Samsunspor’dan anlamlı mesaj

Samsunspor kulübü, Amedspor maçı için geldiği Diyarbakır’da karşılaştığı misafirperverlikten dolayı Amedspor kulübüne,GSYD  ile  bazı kurum ve isimlere yönelik teşekkür mesajı yayınladı.

Kulübün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada,” 80 milyon kişiden oluşan büyük bir aileyiz biz. Ayrıştırmaya çalışanlara inat her defasında yeniden daha sıkı bağlananlarız.Yeniden Diyarbakır’da bulunmaktan  dolayı çok mutlu olduk” ifadeleri kullanıldı.

“Ayrıştırmaya Çalışanlara İnat “

Hafta içi oynanan maçta Amedspor’la deplasmanda 0-0 berabere kalan Samsunspor kulübü, Diyarbakır’da kaldığı süre boyunca çok yakın ilgi ve misafirperverlikle karşılaştığına dikkat çekerek teşekkür mesajı yayınladı.

“80 milyon kişiden oluşan büyük bir aileyiz biz.Ayrıştırmaya çalışanlara inat her defasında yeniden daha sıkı bağlananlarız.Yeniden Diyarbakır’da bulunmaktan  dolayı çok mutlu olduk” ifadeleriyle başlayan açıklamada bazı isimler verilerek teşekkür edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi