Şanlıurfaspor, Albimo Alanyaspor'u ağırlayacak

Play-off'a katılacak takımın belirlenmesinde etkin rol oynayacak müsabaka, yarın saat 18.30'da başlayacak

Şanlıurfaspor, Albimo Alanyaspor'u ağırlayacak

ŞANLIURFA - PTT 1. Lig'de play-off mücadelesi veren aynı puana sahip iki takım Şanlıurfaspor ile Albimo Alanyaspor, yarın GAP Arena'da kozlarını paylaşacak.

Kritik maça ev sahipliği yapacak olan Şanlıurfaspor hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Sarı-yeşilli ekipte sakatlığı süren Hüseyin Tok dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Ligde 50'şer puanla 5'inci ve 6'ıncı sırada yer alan iki takımın mücadelesi saat 18.30'da başlayacak ve müsabakayı İlker Meral yönetecek.

Ligin ilk devresinde Antalya'da oynanan ve Şanlıurfaspor'un 9 kişi tamamladığı maç 1-1 beraberlikle sona ermişti.

"MAÇA ÖZEL KLİP YAPTILAR"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ve futbolcular, kritik maç öncesi hazırlanan özel kliple taraftardan Alanyaspor maçı için destek istedi. Kulübün resmi internet sitesine konulan klipte Özköylü, "Gelin takımınıza sahip çıkın, stat dolsun, Şanlıurfaspor coşsun" ifadelerini kullanırken, futbolcular da taraftarı yanlarında görmek istediklerine ilişkin "Birlikte kazanalım" şeklinde sloganlarla taraftara çağrıda bulunuyor.

Futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig yolunda en önemli maça çıkacaklarını söyledi. Güneş, sezon sonunun geldiğine dikkati çekerek, "Sezon içinde iyi futbol oynadık ancak bu maç çok farklı. Bu müsabakada alacağımız skor bizi play-off'a taşıyabilecek düzeyde. Taraftarımızın ciddi desteğiyle kenetlenerek galip gelmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: Spor Merkezi