Görüş Bildir

Senvar ”destek yok başarı var”

Ergani Gençlerbirliği’nin kurucularından ve Erganispor kulüp Başkanı Senvar, sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Senvar ”destek yok başarı var”

Ergani Gençlerbirliği’nin kurucularından ve Erganispor kulübü başkanı Ekrem Senvar, her alanda başarılı olmalarına rağmen destek göremediklerini söyledi. Senvar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

“İki kulübü birden yönetiyoruz. İki takımımız da Diyarbakır Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Alt yapıya büyük önem veriyoruz, takımlarımızın tamamı kendi bünyemizde yetişen Erganili gençlerden oluşuyor. İki kulübün birçok yaş kategorisinde takımı var. Bu alanda başarılı olan emektar antrenörlerle çalışıyoruz. Diyarbakır’da profesyonel takımlara en fazla oyuncu veren kulüpleriz.

DESTEK BEKLİYORUZ

İki oyuncumuz hem Trabzonspor hem de genç Milli takımlarda oynuyor. Tek amacımız gençlerimizin ve ilçemizin sporda hak ettiği yere gelmesidir. Bizden daha fazla gücü olan kulüpler liglere katılamazken, biz iki kulüp olarak katılarak hem zirveyi zorluyoruz hem de oyuncu yetiştiriyoruz.

Maalesef bu başarı ve emeğe karşın istediğimiz desteği alamıyoruz. Maddi destek konusunda yalnız bırakılıyoruz. Zor şartlarda mücadele ederek ayakta duruyoruz. Bu kadar emeğin ve başarının karşılığı bu değildir. İmkanı olan kurumlar ve kişilerden destek beklemek hakkımızdır.” 

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi