Görüş Bildir

SEU Basket, namağlup finalde

Diyarbakır’ın namağlup şampiyonu SEU Basket, aynı başarıyı Bölge Şampiyonasında da tekrarlıyor. Malatya’daki Bölge Basketbol Şampiyonasında yenilgisiz finalist oldu.

SEU Basket, namağlup finalde

Diyarbakır’ın gururu SEU Basket, bugün şampiyonluk için Şanlıurfa temsilcisiyle kapışacak.

Malatya'da 8-12 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve devam eden Bölge Basketbol Şampiyonasında SEU Basket fırtınası esiyor. İlk maçta Tunceli’yi 81-37 yenen SEU Basket, turnuvanın ikinci gününde Mardin temsilcisini 101-42 gibi farklı bir skorla geçti. Gruptaki son maçında Batman temsilcisinin karşısına çıkan SEU Basket, bu karşılaşmayı 77-52 üstünlükle bitirerek yarı finale yükseldi.

BASKETBOL FIRTINASI

Gruptaki bütün maçlarını farklı kazanan SEU Basket Yıldız Takımı, yarı finalde ev sahibi Malatya temsilcisine aynı tarifeyi uyguladı. SEU Basket, yüksek bir tempoda geçen yarı final mücadelesinde Malatya temsilcisini 73-54’li bir skorla geçerek adını finale yazdırdı. SEU Basket, şampiyonluk için bugün saat 12.00'de Şanlıurfa temsilcisiyle kapışacak.

YARGI FİNALE YÜKSELDİ

Farklı sonuçlar elde etmelerine rağmen tempolu ve kıran kırana maçlar oynadıklarını belirten SEU Basket Koçu Gökhan Yıldırım, bütün oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi. Adım adım hedeflerine doğru ilerlediklerini ifade eden Yıldırım, “Şanlıurfa temsilcisi de finale gelinceye kadar güzel ve çekişmeli maçlar çıkardı. Güçlerimizin denk olduğunu düşünüyorum. Ancak kendi takımıma da güveniyorum. Turnuvaya başladığımız tempoyla şampiyonluk maçına çıkacağız. Şampiyonluk kupasını Diyarbakır’a getireceğimize yürekten inanıyorum.” sözlerini kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi