Görüş Bildir

Siirt'te amatör spor kulüplerine yardım

Siirt'te faaliyet gösteren 21 amatör spor kulübüne, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 103 bin lira destek verildi.

Siirt'te amatör spor kulüplerine yardım

Verilen desteğin kulüplere teslim edilmesi için Polis Evi'nde tören düzenlendi.

 Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, törende yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kentteki amatör spor kulüplerine 103 bin lira yardım yapıldığını hatırlattı.

Gençlere sporun bir yaşam biçimi olarak benimsetilmesi ve her türlü kötü alışkanlıktan korunmalarının sağlanması amacıyla yapılan yardımların anlamlı olduğunu ifade eden Aydın, kulüplere başarılar diledi.

AK Parti milletvekilli adayı Osman Ören de gençlerin sağlıklı nesiller olarak geleceğe hazırlanması amacıyla amatör spor kulüplerinin desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç ise Siirt'te çeşitli spor dallarında uluslararası arenada önemli başarılara imza atan sporcuların yetiştiğin dikkat çekerek, "Gerek bakanlığımız, gerekse Valiliğimiz tarafından sağlanan desteklere teşekkür ederiz." dedi.

Vali Yardımcısı Aydın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce hazırlanan temsili 103 bin liralık çeki, kulüplere dağıtılması için Siirt ASKF Başkanı Ahmet Muhtar'a teslim etti.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi