Görüş Bildir

Silvanspor da İlhanlı Grupta

Tuzlaspor, Diyarbekirspor ve Mezopotamyaspor’u bünyesinde bulunduran İlhanlı grup, geçtiğimiz günlerde BAL takımlarından Bismil 21Spor’un yönetimini de devralmıştı. Bu kulüplere bir zamanlar 3.Lig’de mücadele etmiş olan Silvanspor da dahil oldu. Silvanlı olan Feyzi İlhanlı’nın talebiyle Süper Amatör Futbol Ligi’nde yer alan Silvanspor da grubun bünyesine dahil edildi.

Silvanspor da İlhanlı Grupta

Feyzi İlhanlı’nın imzasıyla yapılan açıklamada grubun bünyesine dahil edilen kulüplerle beraber Altınordu modelinin bölgede hayata geçirilmek istendiği dile getirildi.

“Maçlar Bismil Ve Silvan’da Oynanacak”

Açıklamada,”Yaptığımız görüşmeler sonucunda doğup büyüdüğümüz memleketimizin spordaki yarım asırlık temsilcisi ve bir zamanlar 3.Lig’de mücadele etmiş olan Silvanspor’umuzun yönetimini devralmış bulunmaktayız. Grubumuzun bünyesine aldığımız Bismil 21Spor ve Silvanspor’un yönetimleri Bismil ve Silvan’daki değerli yöneticilerden oluşturulacak,her iki takımımız da maçlarını Bismil ve Silvan’da oynayacaktır. Amacımız bir çok il’den büyük olan bu iki güzide ilçemizi sporda hak ettiği yere getirmektir. Şirketleştirme sistemi ve Altınordu modeliyle alt yapıya,tesisleşmeye  önem vererek  bölgemizi sporda hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Bölgeye hizmet etmek isteyen tüm spor adamlarına kapımız ve imkanlarımız sonuna kadar açıktır. Yönetimini devraldığımız tüm takımlarımızın uzun ve kısa vadeli hedefleri olacaktır. Tüm takımlarımızı üst liglere taşımak istiyoruz” denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi