Görüş Bildir

Sivastan çekinmiyoruz

Play-Off evresinde maddi sıkıntılarla boğuşan Amed Sportif Faaliyetler kulübünün başkanı Nurullah Edemen, bugün Sivas Belediyespor'la oynanacak olan Play-Off maçı için "Maddi sıkıntılara karşı, Sivas'tan çekinmediklerini" söyledi.

Sivastan çekinmiyoruz

Bugün Play-Off'ta ilk tur maçını deplasmanda Sivas belediyespor'la yapacak olan Yeşil-Kırmızılı Amed Sportif Faaliyetler'den maddi sıkıntılara dair açıklama geldi. Kulüp Başkanı Nurullah Edemen yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Kıymetli Amedspor sevdalıları, sizlerin de bildiği gibi 2 yıldır oynadığımız hayati maçlardan en önemlisini, Sivas’ta oynayacağız. Gerçek anlamda çok sıkıntılı süreçler yaşıyoruz ve herkesin bu sıkıntılı sürece duyarsız kalması bizleri derinden üzüyor. Ama bizim için durmak yok, hep direndik yine direneceğiz.

DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ

Zaman oldu, deplasmana gidecek para bulamadık, zaman oldu sporcumuzun cebine harçlık ta olsa koyacak para bulamadık vs ama hep mücadele ettik ve inandık. Gerek yönetim, teknik heyet, sporcu ve kulüp çalışanları bu sıkıntıları yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz ve yürekten inanıyoruz ki; bunların karşılığını 1.Lig’e çıkarak alacağız.Bu yolda bizleri gerçek anlamda yalnız bırakmayan ve kar, kış, çamur, sıcak demeden, bizleri tribünde destekleyen gerçek taraftarımıza ve direniş taraftar grubuna çok şey borçluyuz ve şampiyonluğun sevincini birlikte yaşamayı hak ediyoruz.Şimdi çok söze gerek yok; yine seyirci yasağımızın olduğu ve yarın(bugün) saat 16:00’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynayacağımız Sivas Belediye Spor maçına kitlendik.

SİVASBELEDİYESPOR MAÇI

Biliyoruz o maçta yine milyonların yüreği bizimle atacak ve biz onların manevi desteklerini yüreğimizde hissedeceğiz.Sahada mücadele edecek sporcularımız, bütün enerjilerini şimdiye kadar olduğu gibi yine ortaya koyacaklar.Her ne kadar ekonomik sıkıntımız olsa da, bu aslan parçaları, sahada ve saha dışında bize yapılanlara karşı direnişe baş koymuş sporcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimiz milyonları mutlu edecek sonucu doksan dakika sonunda alarak kente dönecekler.Biz onlara güvendik, milyonlar da güveniyor ve bekliyor.Ne demiştik; “direne direne kazanacağız bu şampiyonluğu”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi