Söndürün ışıkları Galatasaray Şampiyonluğa geliyor

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında zirve ortağı Galatasaray, konuk ettiği Torku Konyaspor maçında ölüp ölüp dirilse de kazanmayı bildi. Sarı Kırmızılılar inanmıştı ve kaptan Selçuk İnan’ın golüyle şampiyonluğa olan inançlarını bir kez daha gösterdi. Galatasaray Torku Konyaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Söndürün ışıkları Galatasaray Şampiyonluğa geliyor

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında zirvenin ortağı Galatasaray 3 puan alıp maç fazlasıyla da olsa liderliğe yükselmek ve şampiyonluk umutlarını sürdürmek hatta daha da artırmak istiyordu.

Galatasaray zaman zaman Torku Konyaspor kalesini yoklasa da ilk yarıda isteneni veremedi. Galatasaray Torku Konyaspor karşısında ikinci yarıda Bruma Emre Çolak değişikliğine gitti.

DAKİKALAR GEÇTİ GOL GELMEZ OLDU!

Dakikalar geçiyordu, hem Arena’daki taraftarlar hem ekranları başındaki fanatikler Galatasaray’dan gol bekliyordu. Chedjou sakatlandı, iki hafta önce kendi evindeki Gaziantepspor karşılaşmasındaki golün sahibi Hakan Balta girdi. Bir umut da Hakan’dı çünkü. Hakan Balta girer girmez etkinliğini gösterdi, Sneijder’in kullandığı duran topa yükselerek kafayı vuran Hakan topu Burak’ın önüne indirdi, ancak ‘üflese gol’ dediğimiz cinsten bir pozisyonda Burak Yılmaz topu dışarı attı.

‘İNAN’Ç EŞİTTİR 3 PUAN

Galatasaray inanmıştı bir kere ve kazanmak istiyordu, nitekim öyle de oldu. Sarı Kırmızılılar 87. Dakikada gelişen atakta korner kazandı. Korneri Wesley Sneijder kullandı. Sneijder’in gönderdiği topu arka tarafa gönderdi Umut, daha sonra Melo indirdi ve yine kafa vuruşuyla kaptan Selçuk İnan topu ağlara gönderdi. 1-0

Galatasaray bu skorla puanını 67’ye yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğunu ele geçirdi. Sarı Kırmızılılar şimdi en yakın rakibi Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin maçlarını beklemeye koyuldu.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler