Görüş Bildir

Spora büyük destek

Eğil Belediyesi tarafından ilçedeki okullara spor malzemesi ve ekipmanı dağıtıldı.

Spora büyük destek

Diyarbakır'ın Eğil İlçesinde bulunan okullarda tespit edilen spor malzemesi ihtiyaçları, Eğil Belediye Başkanlığı tarafından temin edilerek okul yöneticilerine teslim edildi.

İlçede bulunan ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere tüm okullara 50 bin lira degerinde; futbol topu, voleybol topu, hentbol topu, masa tenisi topu, basketbol topu, basketbol filesi, voleybol filesi, masa tenisi raketi, masa tenisi filesi, Forma, ayakkabı, gülle ve dart dağıtılıyor.

SPOR MALZEMELERİ

Belediye Başkan Vekili Kürşad Atak, ilçeyi her alanda olduğu gibi sporda da etkin hale getirmek için çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Göreve geldiğimizden beri okullarımızın fiziki ihtiyaçlarını gidererek, öğrencilerimizin daha güzel ve sağlıklı koşullarda eğitim almaları için çalışıyoruz. Bu desteklerimize şimdi spor malzemelerini de ekledik. Eğilin spor kültüründe üst sıralarda yer almasını istiyoruz. Bu anlamda sporu ve sporcuları destekliyoruz. Okullarımızın hem eğitim hem de spor malzemesi ihtiyacını karşılamaya ve eğitime destek sağlamaya her zaman devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi