Görüş Bildir

Taşkın hedefe ulaşacağız!

Zirve mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetler takımı Teknik Direktörü Taner Taşkın, su sezon takımın istediği hedefine ulaşacağına inandıklarını söyledi. Taşkın, taraftarlarla kenetlenmek istediklerini bildirdi.

Taşkın hedefe ulaşacağız!

Kendi sahasında Anadolu Üsküdarspor karşısında üstün bir başarı saflayarak ligdeki zirve yarışındaki iddiasını sürdüren ve büyük bir moral kazanan Amed Sf Takımı, dün idman yaptı.

Renkli görüntülerin yaşandığı idman esnasında teknik heyet ve futbolcuların, hayli neşeli oldukları gözlendi. Ligin bitimine 10 hafta kalırken, takımın hedefleriyle ilgili konuşan başarılı Teknik Direktör Taner Taşkın ,"Anadolu Üsküdar maçını iyi oynayarak kazandık.Sakat ve cezalı oyuncuların yerine oynayan oyuncularımız arkadaşlarını aratmadı. Biz iyi bir takımız.Bütünleşmişiz ve hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz.Diyarbakır'a gelen takımları iyi ağırlıyoruz fakat deplasmana gittiğimizde farklı olaylara maruz kalıyoruz.Bu şehir ve bu camia bunu hak etmiyor. Biz Amed Sf olarak rakip ayırımı yapmıyoruz. Hepside bizim rakibimizdir. Mühim ve önemli olan bizim başarılı sonuçlar almamızdır. Amed Sf olarak bir çok takımdanda iyi performans sergileyip iyi ve sonuca tesir edecek oyun sergiliyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi