Görüş Bildir

Tarık Çamdal’a Kayserispor kancası!

Galatasaray'ın satış listesine koyduğu beklentileri karşılamayan Tarık Çamdal'a, PTT 1. Lig’e düşen Eskişehirspor'dan sonra bir Süper Lig takımı daha talip oldu.

Tarık Çamdal’a Kayserispor kancası!

Galatasaray’ın yüksek bir maliyet ödeyerek Eskişehirspor’dan transfer ettiği Tarık Çamdal, beklentileri karşılayamayınca satış listesine konulmuştu. Aldığı yüksek ücret nedeniyle sarı-kırmızılı takımdan ayrılmaya sıcak bakmayan sağ bek oyuncusuna, eski takımı kiralık teklifinde bulunmuştu.

PTT 1. Lig’e düşen Eskişehirspor’un teklifini değerlendiren Tarık Çamdal’a bir de Spor Toto Süper Lig ekibi takip oldu. Kayserispor, 25 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için harekete geçti. Fanatik’te yer alan habere göre Galatasaray’ın kapısını çalan Kayserispor, Tarık Çamdal’ın 1.3 milyon Euro tutarındaki yıllık ücretinin yarısını ödemeyi teklif etti. Savunma oyuncusunun maliyetinin en azından yarısından kurtulmayı düşünen Galatasaray’ın teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Tarık Çamdal da PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor yerine Süper Lig ekibi Kayserispor’un teklifini kabul etmeye daha yakın olduğu bildirildi.

(Amkspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi