Tevez için sürpriz bir itiraf!

İngiltere Premier League takımlarından Tottenham'ın menajeri Harry Redknapp'ten sürpriz Tevez itirafı.

Tevez için sürpriz bir itiraf!

İngiltere Premier League takımlarından Tottenham'ın menajeri Harry Redknapp, en büyük hayalinden birinin Carlos Tevez'in White Hart Lane'de oynamak olması olduğunu söyledi. Tevez'e karşı özel bir hayranlık beslediğini gizlemeyen Redknapp, ocak ayı transfer döneminde Tottenham yönetiminden Tevez'in transfer edilmesini istediğini ancak bu isteğinin gerçekleşmediğini dile getirdi.

Carlos Tevez'in Manchester City'de bazı sorunlar yaşadığını ve o dönemde City'e geri dönmesi gibi bir durumun söz konusu olamayacağını dile getiren Redknapp, "Ocak ayında Tevez'in takıma katılmasını istedim ancak bu isteğim yüksek maliyetler nedeniyle başkan Daniel Levy tarafından geri çevrildi" ifadelerini kullandı.

White Hart Lane'in Tevez gibi süper bir golcüye ihtiyacı olduğunu belirten Redknapp, "Ocak ayında Tevez'i getirmek için küçük bir şansımız vardı ancak 200 bin sterlinlik haftalık ücret transferi zora soktu. Ocak ayında olmadı ama belki de önümüzdeki dönemde Tevez'i transfer edebiliriz. Bunu çok istiyorum" dedi.

Manchester City ile olan sözleşmesi 2014 yılında sona erecek olan Carlos Tevez için AC Milan, Juventus ve Paris Saint Germain gibi takımların da adı geçiyor. Tevez'i bırakmayacaklarını belirten Mancini, "Bu sezon olmasa bile önümüzdeki sezon Tevez'in yılı olacak" şeklinde bir açıklama yaptı.

Sporx

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler