TFF’ye Öfke Kusan Bingöl Ligden Çekiliyor

3.Lig 3.Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren 12 Bingölspor,TFF ve hakemlerin yanlı tutumunu gerekçe göstererek ligden çekilme kararı aldı.

TFF’ye Öfke Kusan Bingöl Ligden Çekiliyor

Kulübün Onursal Başkanı Reşat Yılmaz,TRT Kurdi’de yayınlanan ‘Futbola Heremê Taybet’ (Bölge Futbolu Özel) programına telefonla bağlanarak olay açıklamalarda bulundu. Bazı güçlerin bölge takımlarının ve 12 Bingölspor’un başarısız olması için kirli planlar devreye soktuğunu belirten Yılmaz,ligde kalma yolunda kader anlamı taşıyan Payasspor maçında 2 penaltı ve 1 gollerinin verilmediğini söyledi. Yılmaz,olayların bu duruma gelmesinin çok farklı nedenleri olduğunu kaydetti.

‘Şerefimizle Geldik,Şerefimizle Gidiyoruz’

Hakemliğin son senesini yaşayan Mustafa İlker Coşkun’un bu maça verilmesinin manidar olduğunu anlatan Yılmaz,”Bu hakemhangi amaçla maçımıza verildi bunu biliyoruz. Bizi düşürmek için düğmeye bastılar. Ama biz onlara bu zevki tattırmayacağız. Onurumuzla şeref'imizle hakkımızla çıktığöız 3.Lig’den yine aynı duruşumuzla çekilme kararı almış bulunmaktayız. Bütün Bingöl Halkı bilmelidir ki  yalnız ve mağrur Bingölspor’umuz bu ayrımcılığa ve onursuzluğa dur demek için bu kararı almıştır.Bizler Bingöllü olmaktan onur duyuyoruz, Halkımızda verdiği bu onurlu mücadelesinden dolayı takımıyla gurur duysun.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz