Görüş Bildir

Töre ve Çalhanoğlu nihayet buzları eritti

Daha önce Gökhan Töre, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu arasında yaşanan silah skandalı nedeniyle bir süre milli takımdan uzaklaşmak zorunda kalan Hakan Çalhanoğlu yeniden kadroya çağırılmıştı. Dün de antrenman öncesi İmparator Fatih Terim, sahaya Gökhan Töre ve Hakan Çalhanoğlu’yla birlikte çıkarak bu pozu verdi.

Töre ve Çalhanoğlu nihayet buzları eritti

 Yaklaşık 6 ay önce yaşanan silah skandalı sonrası Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu’nun arası açılmıştı ve Hakan bir süre milli takıma ara vermek zorunda kalmıştı. İmparator Fatih Terim yine büyüklüğünü göstererek ortamı yumuşattı ve Hakan’ın yeniden milli formaya kavuşmasını sağladı. Almanya’da kafileyi otel kapısında karşılayan Hakan Çalhanoğlu, önceki gün de Gökhan Töre ile sarılıp buzları eritmiş oldu.

>Dün de antrenman öncesi Fatih Terim iki oyuncuyu da yanına alıp idman sahasına geldi. Gökhan Töre ve Hakan Çalhanoğlu; “Biz eski dostuz, kırgınlıklar elbette olabilir ancak artık her şey geride kaldı. Artık tüm çabamız Milli Takımın en iyi yerlere gelmesidir” diye görüş bildirdiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi