Görüş Bildir

Töre'ye uymamak gerekirdi!

Şampiyonluk yolunda Süper Lig'in 31. haftasında Akhisar Belediyespor'a 2 puan bırakan Beşiktaş'ta oynadığı futbolla taraftarlarını şoka uğratan genç milli futbolcu Gökhan Töre'nin hasta olarak sahaya çıktığı öğrenildi.

Töre'ye uymamak gerekirdi!

Akhisar Belediyespor maçından önce son derece bitkin durumda olan Beşiktaş'ın önemli oyuncsu Gökhan Töre'ye, yönetici Mete Vardar, "Kendini kötü hissediyorsan bunu hocaya söyle. Herkesin yüzde 100’üne ihtiyacımız var. Bizi 1 kişi eksik oynatma" dediği ancak 23 yaşındaki oyuncunun "Bu maç çok önemli, mutlaka oynamam lazım” cevabını verdiği öğrenildi.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; siyah-beyazlı futbolcu, belki iyi niyetle fedakarlık yaptı ancak bu hareketi Akhisar maçında takıma yarardan çok zarar getirdi. Teknik direktör Slaven Bilic, "Bir hareket yapar, maçı kazandırır" düşüncesiyle kötü performansına karşın 90 dakika milli futbolcuya sabretti. Hatta öyle ki Hırvat hoca, Gökhan’ı çıkarmamak için devre arasında Serdar Kurtuluş’ı oyundan alıp yerine Mustafa Pektemek'i sahaya sürerken, Olcay Şahan'ı sağ beke çekti.

HALİ KALMAMIŞTI    

Maçın 75. dakikasında Kerim'in oyuna girmek için kenara geldiğini görenler, tecrübeli çalıştırıcının Töre’yi çıkaracağını tahmin ediyordu. Ama Bilic, Gaziantepspor maçında çok eleştiri almasına sebep olan hamleyi bir kez daha yaptı ve yine Tolgay Arslan’ı kulübeye çağırdı. 84’te ise Cenk Tosun girip Olcay çıktı ve Hırvat teknik adam, sahada kalması adına Gökhan’ı sağ beke kaydırdı.

Bilic’in tüm bu ısrarına karşın hasta olduğu için koşmaya bile mecali olmayan Gökhan Töre, kendisinden beklenenleri yapamadı. Zaman zaman takım arkadaşları, rakip oyuncular ve hakem Bülent Yıldırım’la tartıştı. Böylece Töre, yönetici Mete Vardar’ın tahmin ettiği gibi siyah-beyazlıları 1 kişi eksik oynatmış oldu.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi