Görüş Bildir

Torku Konyasporlu taraftarlardan Aykut Kocaman’a doğum günü çiçeği

Taraftar Grubu üyeleri, Fenerbahçe maçının hazırlıkları için Kayacık Tesisleri’nde takımına antrenman yaptıran Aykut Kocaman'a önce, "Sen bizim Kocaman gururumuzsun" diye gösteri yaptılar. Üzerinde ‘Doğum günün kutlu olsun. Koca Yürekli Kocaman’ yazan çiçeği, Aykut Kocaman’a veren taraftarlar, 51'inci doğum gününü kutladılar.

Torku Konyasporlu taraftarlardan Aykut Kocaman’a doğum günü çiçeği
Taraftar Grubu üyeleri, Fenerbahçe maçının hazırlıkları için Kayacık Tesisleri’nde takımına antrenman yaptıran Aykut Kocaman'a önce, "Sen bizim Kocaman gururumuzsun" diye gösteri yaptılar. Üzerinde ‘Doğum günün kutlu olsun. Koca Yürekli Kocaman’ yazan çiçeği, Aykut Kocaman’a veren taraftarlar, 51'inci doğum gününü kutladılar.
Doğum günü pastasının kesilmesini kabul etmeyen Aykut Kocaman, ''Almış kadar oldum'' diyerek taraftarlara teşekkür etti. Taraftarlar, birlikte resim çektirdikleri Aykut Kocaman’ı alkışlarla antrenman sahasına uğurladılar. Yeşil beyazlı futbolcularla da resim çektiren taraftar daha sonra tesislerden ayrıldılar. 
İlk 10 dakikası basına açık olan antrenmanda ise yeşil beyazlı futbolcular, Aykut Kocaman eşliğinde ısınma, pas ve çabukluk hareketleri yaptı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi