Trabzonspor çıkış peşinde, Gaziantepsor'u yenmek istiyor!

Milli maçlar yüzünden verilen aranın ardından Süper Lig’de yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, galip gelerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Trabzonspor çıkış peşinde, Gaziantepsor'u yenmek istiyor!
Süper Lig’de son oynadığı maçta Avni Aker’de Merdicana Sivasspor’u 1-0 mağlup eden bodo mavili takım, deplasmanda Gaziantepspor'la Kamil Ocak Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da oynanacak mücadelede hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Bordo mavililer, 3 puan alarak deplasmandaki 8 maçlık galibiyet özlemine son vermeyi amaçlıyor.
ERKAN ZENGİN BELLİ DEĞİL
Trabzonspor’da sakatlığı bulunan genç oyuncu Ramazan Övüç, bu maçta forma giyemeyecek. Katıldığı İsveç milli takım kampında ağır bir gribal enfeksiyon geçiren Erkan Zengin’in durumunun ise belirsizliğini koruduğu bildirildi.
3 İSİM SINIRDA
Trabzonspor’un yarın Gaziantepspor ile oynayacağı maç öncesi 3 isim kart sınırında bulunuyor. 3’er sarı kartı bulunan Aykut Demir, Mustafa Yumlu ve Marko Marin, bu maçta sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.
"DİKKAT EDİN" UYARISI
Ligde gelecek hafta sahasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek olan Trabzonspor’da teknik direktör Hami Mandıralı, ceza sınırında bulunan oyuncularından Gaziantep deplasmanında dikkatli olmalarını istedi.
ÇİFT FORVET
Bu arada Hami Mandıralı’nın takımının gol yollarında etkisiz kaldığını göz önüne alarak Gaziantepspor karşısında yine çift forvetle oynamayı planladığı öğrenildi. İleri uçta takımın etkin olmasını isteyen Mandıralı’nın, Cardozo ve Muhammet Demir ikilisini ilk 11’de sahaya sürebileceği bildirildi.
60'NCI RANDEVU
Gaziantepspor ve Trabzonspor, yarınki maçla birlikte ligde 60’ıncı kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 59 maçta, Trabzonspor’un galibiyetlerde 30-13 üstünlüğü bulunuyor. 16 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo mavililer, söz konusu maçlarda 107 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 61 gol gördü. Trabzonspor, Gaziantepspor karşısında 1981-82 ve 1996-97 sezonunda 5-0, 1992-93 sezonunda ise 6-2'lik farklı galibiyetlerle sahadan ayrıldı.
BAŞKAN USTA’DAN GÖĞÜS REKLAMI MÜJDESİ
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, taraftarlara göğüs reklamı müjdesi verdi. ‘Her şey iyi olacak’ başlığı altında haberi müjdeleyen Başkan Muharrem Usta; "Ciddi bir sorun çıkmaz ise, göğüs reklamı için dev bir markayla imzaya hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz