Trabzonspor, Ersun Yanal ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor, anlaşmaya vardığı teknik direktör Ersun Yanal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, Ersun Yanal ile sözleşme imzaladı

Öğle saatlerinde kulüp başkanı Muharrem Usta ile Trabzon'a gelen Yanal, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi'ni gezerek, burada incelemelerde bulundu.

Daha sonra kulüp başkanı Usta ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla stadın yanındaki sentetik sahada düzenlenen imza töreninde, Yanal ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp başkanı Usta, imza töreninde yaptığı açıklamada, bugünün Trabzonspor için tarihi bir gün olduğunu belirterek, "Hani derler ya 'Ankara'ya Konya'ya denizi getireceğiz'  biz de Trabzon'a ovayı getirdik. Tesisi gezdik, Trabzon'da bu kadar düz bir araziye hiçbirimiz şahit olmamışızdır. Gerçekten olağanüstü bir tesise kavuşuyoruz. Artık son aylara girdik. Bugün Ersun hoca ile sizlerle beraber yeni bir heyecanın eşiğindeyiz." dedi.

 - Yanal: "Herkesin sabrına, desteğine ihtiyacımız var"

Ersun Yanal ise Trabzonspor'un Türkiye’de önemli bir değer olduğunu belirterek, "Bu zeminde yeni başlangıcı, dip yapmış Trabzonspor'u nereye götüreceğimizi çok iyi biliyoruz. Gönülden, yürekten hep beraber çalışarak nereye getireceğimizi biliyoruz. Şimdi çalışma zamanı, çok söz zamanı değil. Neler yapacağımızı, nasıl yapacağımızı daha detaylı bir şekilde anlatacağız." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz