Görüş Bildir

Trabzonspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Trabzonspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Trabzonspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Süper Lig’in ikinci yarısında oynadığı 7 maçın 6’sını kazanarak üst sıralara tırmanan Trabzonspor, 25. haftada deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçı da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Ligdeki galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Bordo-mavililer, yarın saat 16.00’da oynayacağı MP Antalyaspor maçı için saat 14.30’da özel uçakla Antalya’ya gitti. Bordo-mavili kafile uçuş için Trabzon Havalimanı’na geldiğinde taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, 19 kişilik Antalya kafilesine sakatlıkları devam eden Glowacki, Vittek ve Tayfun almazken, uzun bir sakatlık sürecinden sonra ilk kez 23. haftadaki Ankaragücü maçında forma şansı verdiği Barış Özbek’i de kadroya dahil etti. Güneş, Tolga’nın yanı sıra genç kaleciler Zeki ve Bora’yı da Antalya’ya götürürken, tecrübeli kaleci Onur’u da deplasmana götürmedi. Bordo-mavili ekipte Fildişili futbolcu Didier Zorora da milli takım kampında olduğu için hafta sonu takımdaki yerini alamayacak.

SADRİ ŞENER: ZİRVE YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK

Kulüp Başkanı Sadri Şener, Antalya deplasmanında alacakları galibiyetle ligde zirveye yürüyüşlerini devam ettirmek istediklerini söyledi.

İkinci yarıda aldıkları galibiyetlerle zirvedeki takımlarla aradaki puan farkını kapattıklarına değinen Şener, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Takım yavaş yavaş havasını bulmaya başladı. Bu süreçte taraftarlarımızın desteği oldukça önemliydi. Onlarda bizi yalnız bırakmadılar. Şimdi zirve yürüyüşümüzü aynı adımlarla devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

Bu arada, Trabzonspor’un, ligde Antalyaspor ile oynadığı maçlarda rakibine karşı bariz bir üstünlüğü bulunuyor.

Yarın oynayacakları müsabaka ile ligde 34. kez karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında bu zamana kadar oynanan 33 lig maçının 20’sini Trabzonspor, 4’ünü ise Antalyaspor kazandı. Taraflar, 9 maçta ise birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Karadeniz temsilcisi, söz konusu 33 maçta rakip kaleye 60 gol atarken, kalesinde ise 28 gol gördü. İki takım arasındaki en farklı galibiyeti ise Trabzonspor, 2000-2001 sezonunda 4-0'lık skorla elde etmişti.

Trabzonspor’un, MP Antalyaspor karşısına şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Colman, Aykut, Olcan, Alanzinho, Halil ve Burak.a

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi