Lucescu bu kez Trabzonspor’dan kovulmaya geliyor!

Ukrayna’nın köklü ve güçlü ekiplerinden Shaktar Donetsk’e yıllardan beri birçok başarı ve kupa kazandıran, ülkemizde de hem Beşiktaş hem de Galatasaray’ı şampiyon yaptıktan sonra gönderilen Rumen teknik patron Mircea Lucescu’nun Muharrem Usta başkan seçilirse Trabzonspor’a geleceği iddia edilirken sosyal medyada “Lucescu bu kez Trabzonspor’dan kovulmaya geliyor” gibi yorumlar yapıldı.

Lucescu bu kez Trabzonspor’dan kovulmaya geliyor!

UEFA Kupası dahil Shaktar Donetsk'e çok sayıda kupa kazandıran ünlü teknik adam Mircea Lucescu'nun, Muharrem Usta'nın başkan seçilmesi durumunda Trabzonspor ile transfer görüşmesi yapmak için Türkiye'ye geleceği öne sürüldü.

Mircea Lucescu’nun Türkiye temsilcisi Süreyya Ertuğrul, Rumen teknik adamın Türkiye’ye gelerek bordo mavililerle masaya oturacağını söyledi.

Önceki gün katıldığı bir televizyon programında Lucescu ile bizzat görüştüğünü ve Trabzon’a gelmeye sıcak baktığını açıklayan Trabzonspor başkan adaylarından Muharrem Usta, başkan seçilmesi halinde Rumen hocanın ilk tercih olacağını belirtmişti. Usta’nın bu açıklamalarından sonra heyecan yaratan haber Lucescu’dan geldi.

Bu haber Bordo Mavili taraftarlarda heyecan yaratırken,  sosyal medyada da “Lucescu bu kez Trabzonspor’dan kovulmaya geliyor” gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz