Görüş Bildir

Trabzonspor Medipol Başakşehir maçından notlar

Bu sezon sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle kadro bütünlüğü sağlayamayan Trabzonspor, bu akşam Medipol Başakşehir karşısına tek eksikle çıktı. Bordo mavililerde sarı kart cezalısı olan Aykut Demir maç kadrosunda yer alamadı.

Trabzonspor Medipol Başakşehir maçından notlar

İLK 11’DE DÖRT DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı, Medipol Başakşehir karşılaşmasında ligin 27’inci haftasında Gaziantepspor ile oynanan maçın 11’inden farklı olarak 4 değişikliğe gitti. Bordo mavililerde kart cezalısı Aykut Demir’in yerine Akakpo, Güray’ın yerine Erkan, Marin’in yerine Ramazan, Cardozo’nun yerine ise Muhammet Demir görev yaptı.
TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ
Trabzonsporlu taraftarlar Medipol Başakşehir maçına ilgi göstermedi. Yaklaşık 7000 taraftar tribünde yerlerini aldı.
EFSANELERE MAÇ ÖNCESİ TÖREN
Hüseyin Avni Aker Stadı’nın son sezonunda Trabzonspor tarihine adını yazdıran efsane oyunculara, ‘Vefa Plaketi’ takdim törenlerine Medipol Başakşehir maçı öncesi de devam edildi. Bordo mavililerin efsane oyuncuları Mustafa Özkan Özbey, İsmail Çelik, Alper Boğuşlu, Şenol Ustaömer, Hasan Vezir, Mehmet Soyköy, Erhan Çağlayan, Mahir Günok, Şehmuz Suna, Nihat Tümkaya, Orhan Çıkrıkçı, Ogün Temizkanoğlu ve Osman Şatır’a başkan Muharrem Usta ile yönetim kurulu plaket verdi.
GÜNOK’A PLAKET
Trabzonspor’da efsaneler için maç öncesi düzenlenen ‘Vefa Plaketi’ töreninde, Fenerbahçe’nin alt yapısında yetiştikten sonra bu sezon Bursaspor’a transfer olan kaleci Mert Günok’un babası Mahir Günok'da plaket aldı. Trabzonspor’da kalecilik yaptığı dönemde kulübe sağladığı katkılardan dolayı Mahir Günok’a çiçek verilerek teşekkür edildi.
BOĞOŞLU'DA BABACAN’I İZLEDİ
Milli takımlar kaleci antrenörü Alper Boğoşlu, plaket töreni için geldiği Trabzon’da EURO 2016 öncesi Medipol Başakşehir’in milli kalecisi Volkan Babacan’ı yakından izledi.
DOSTLUK BULUŞMASI
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Medipol Başakşehir yönetimine kahvaltı verdi. Kahvaltıya Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri Ali Rıza Egemen, Suat Şen, İsmail Yüksek, Gökhan Saral ile Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yemekte her iki kulüp yetkilileri birbirine karşılıklı olarak başarı dileyerek maçın anısına birbirine hediye sundu.

DHA

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi