Trabzonspor’a yeni sağ bek

Trabzonspor, Cavanda’nın Galatasaray’a gidişinin ardından iki tecrübeli isimle de anlaşmaya vardı. Son kararı başarılı teknik direktör Ersun Yanal verecek.

Trabzonspor’a yeni sağ bek

Cavanda’nın Galatasaray’a transferinin ardından sağ bek arayışlarını sürdüren Trabzonspor, bu bölge için iki isimle anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda harekete geçen bordo-mavili yönetim, Roma’nın tecrübeli sağ beki Vasilis Torosidis ve Aston Villa’dan Micah Richards yaptığı görüşmelerde sona yaklaştı.

Roma’da üç yıldır forma giyen 31 yaşındaki Torosidis, kariyerine başka bir takımda devam etmek istiyor. Yunan savunmacıya en cazip teklifi Trabzonspor’un yaptığı ve oyuncunun da Türkiye’ye gelmek istediği öğrenildi. Aston Villa forması giyen Richards’ın da menajeri aracılığıyla haber yolladığı ve “Trabzon’da oynamak istiyorum” dediği öğrenildi.

Sezon başında 1.5 sezon aranın ardından yeniden Trabzonspor’un başına geçen Ersun Yanal, bu hafta oynacakları Gaziantespor karşılaşmasında, bordo-mavililerin başındaki toplamda 100. maçına çıkacak.

(Amkspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz