Görüş Bildir

Trabzonspor’da Muhammet Demir şoku

Sakatve hasta futbolcularının fazlalığı nedeniyle kadro kurmakta zorluk çeken Trabzonspor’da golcü futbolcu Muhammet Demir sakatlandı

Trabzonspor’da Muhammet Demir şoku

Sakatve hasta futbolcularının fazlalığı nedeniyle kadro kurmakta zorluk çeken Trabzonspor’da golcü futbolcu Muhammet Demir, sabah antrenmanında Douglas Franco’nun darbesiyle sakatlandı, haciz memurlarının bir alacak yüzünden bordo mavili kulüpte işlem yaptığı öğrenildi.
TARAFTARLARDAN TATLI
Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını bu sabah saat 10.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan çalışma öncesinde taraftarlar futbolculara tatlı ikram etti, Hami Mandıralı’ya da çiçek veren taraftarlar, Kayserispor maçı için başarı dileklerinde bulundu.
GÜRAY KOLU ASKILI TOPLANTIYA KATILDI
Kolundaki sakatlık nedeniyle 4 hafta takımdan ayrı kalacak olan Güray Vural'da antrenmandan önce saha ortasında yapılan toplantıya katıldı. Sağ kolu askıda olan Güray, kulüp doktoru ve Hami Mandıralı ile bir süre görüştükten sonra fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.
ONUR'LA BOSİNGWA TAKIMLA ÇALIŞTI
Bordo mavili takımın antrenmanına sakatlıkları süren Okay, Mehmet Ekici, Cardozo ile hasta olan Musa Nizam katılmadı. Kaleci Onur Kıvrak ve Bosingwa ise takımla birlikte çalıştı.
MUHAMMET DEMİR ACI İÇİNE YERDE KALDI
Isınma hareketleri ve yan top çalışmasıyla başlayan antrenman, çift kale maçla sürdü. Çift kale sırasında golcü oyuncu ara transferde Gaziantepsopr'dan transfer edilen Muhammet Demir, Brezilyalı stoper Douglas Franco’nun arkadan darbesiyle bir anda acı içinde yerde kaldı. Kulüp doktoru ve masörlerin müdahale ettiği Muhammet’in başına toplanan takım arkadaşları ve teknik direktör Hami Mandıralı da, sakatlığın boyutunu anlamaya çalıştı.
MR'I ÇEKİLECEK
Hami Mandıralı, sakatlıktan sonra çift kale maçı bitirdi ve futbolcularını soyunma odasına gönderdi. Yaklaşık 10 dakika süreyle sağlık ekibinin saha ortasında müdahale ettiği Muhammet Demir, sağ ayak bileğine yapılan tedavinin ardından kulüp doktoru ve görevlilerin yardımıyla sahayı terk etti.
Ayak bileğine ciddi bir darbe alan Muhammet Demir’in kesin durumunun çekilecek MR’ın ardından belirleneceği, ancak ilk tespite göre Kayserispor maçında forma giymesinin zor olduğu belirtildi.
TRABZONSPOR'A HACİZ İŞLEMİ
Bu arada Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelen haciz memurlarının, bir alacak nedeniyle işlem yaptığı belirtildi. Kayserispor’un Okay Yokuşlu transferi nedeniyle bordo mavili kulüpten aldığı 150 bin euroluk çeki futbolcu Cem Can’a verdiği, bu oyuncunun da çeki tahsil edemeyince takip başlattığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi