Görüş Bildir

Trabzonspor'un transfer kabusu sürüyor

Trabzonspor’da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen 5 futbolcunun yıllık toplam maliyeti, yaklaşık 21 milyon lirayı bulduğu için yönetim, bu yükten kurtulmak için yoğun çaba harcıyor.

Trabzonspor'un transfer kabusu sürüyor

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Oscar Cardozo, Douglas Franco, Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı ve Musa Nizam’ın yıllık maliyetleri el yakıyor. Yeniden yapılanmaya giden ve UEFA’dan getirilen kısıtlamalar nedeniyle dar bütçeyle yola çıkan bordo mavililer, yüksek maliyetleri nedeniyle de kadroda düşünmediği oyuncularla yollarını ayırmanın hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor'da transfer listesine koyulan futbolculardan Cardozo’nun yıllık 2 milyon 500 bin ve Doug'as’ın 1 milyon 550 bin Euro, Sefa Yılmaz’ın 3 milyon 744, Özer Hurmacı'nın 2 milyon 300 bin ve Musa Nizam’ın da 1 milyon 600 bin lira garanti alacağı ücret bulunuyor. Bordo mavili yönetim, bu 5 futbolcuyu elinden çıkarmak için yoğun çaba harcarken, yaklaşık 21 milyon liradan kurtulmak istiyor.

Bu arada, Trabzonspor’da Macaristan kampının ardından kafilede düşünülmeyen ve Bursaspor ile oynanan hazırlık maçı öncesi Trabzon’a gönderilen genç oyuncular arasında yer alan Batuhan Artarslan, yeniden takıma katılmanın mutluluğunu yaşıyor. Diğer genç oyuncular arasından Batuhan’ın tercih edilmesinde genç oyuncunun Slovakya ve Macaristan kampında sergilediği performansın etkili olduğu öğrenildi.

Trabzonspor’da Başkan Yardımcılığı ve yönetim kurulundaki görevlerinden istifa eden Zeki Öztürk, kulübün menfaatlerini her zaman kendi menfaatlerinin üzerinde tuttuğunu belirterek, hakkında yapılan 'kişisel önceliklerim, kişisel çıkarlarım, gemiyi terk etmek" şeklindeki haber ve yorumların üzücü olduğunu söyledi. Yönetme ve yönetilme anlayışındaki farklılıklar nedeniyle görevden ayrıldığını ifade eden Zeki Öztürk, şöyle dedi:


"Yönetimde oluşan akort bozukluğunun Trabzonspor'a zarar vermemesi için şerefli görevlerimden ayrıldım. Trabzonlu ve Trabzonsporlu Zeki Öztürk olarak Trabzonspor'un menfaatlerini kendi menfaatlerimin üzerinde tutmayı en önemli şeref payesi olarak gördüm ve böyle görmeye de devam edeceğim. Heyecanla başarısını beklediğimiz Trabzonspor’un zarar görmemesi için, kişilik haklarımı ve Trabzonlu duruşumu rencide eden demeç ve yorumların üzüntüsünün Trabzonspor'umuzun başarının sevincinde kaybolmasını temenni ediyorum."


Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi