Görüş Bildir

Umutlar Play-Off'ta

Yeşil-Kırmızı ekip Diyarbekirspor, grup lideri Afyanspor karşısında, maçın son 10 dakikasında peş peşe iki golle sahadan 2-0 ayrılması, liderlik umutlarını sonlandırırken, gözler Play-Off'ta kalma mücadelesine çevrildi.

Umutlar Play-Off'ta

Hafta içerisinde yoğun bir tempoyla hazırlık çalışması içerisine giren ve mutlak puan parolasıyla gittiği Afyanspor deplasmanında, özellikle maçın ilk yarısında ortaya koyduğu futbolla dikkatleri üzerine çekmesine rağmen, sonuca gidemedi.

PLAY-OFF'TA UMUTLAR

İlk yarısı başladığı gibi yolsuz biten maçın 80 dakikasına skorda herhangi bir değişiklik olmazken, Diyarbekirspor 1 puana razı olma moduna girince, peş peşe iki gol geldi. 81 ve 88'inci dakikada rakip takım grup lideri Afyanspor, Diyarbekirspor karşısında 90 dakikanın sonucunda, üç puanı alan taraf olunca, puanını 58'e çıkardı.

6 TAKIMLA MÜCADELE

Diyarbekirspor bu yenilgiyle, bir üst lige direk çıkabilme yönündeki çabası oluşan 11 puanlık farkla sonlandırdı. Yeşil-Kırmızılı ekipte, tüm planlar play-ff'a kalmaya odaklandı. Play-Off mücadelesinde puan farklarıyla Diyarbekirspor, D. Gençler Birliği, Sakaryaspor, Bayrampaşa ve Düzyurtspor ile T İdmanyurdu arasında, play-off mücadelesi sürecek.

Grup lideri Afyanspor ise, Diyarbekirspor karşısında son dakikada gelen iki golle aldığı galibiyet, en yakın takipçisi olan 2 sıradaki D. Gençlerbirliğine 6 puan fark yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi