Görüş Bildir

Üsküdar'a bilendi

Şampiyonluk yarışında bende varım diyen Amedspor, Anadolu Üsküdar maçı için, hazırlıklarını tamamladı. Galibiyete odaklanan Yeşil-Kırmızılı ekip, taraftarla kenetlendi.

Üsküdar'a bilendi

2. Lig Beyaz grupta 41 puanla 4 sırada bulunan ve şampiyonluk yarışında zorlu viraja giren Yeşim-Kırmızılı Amed Sportif Faaliyetler, pazar günü deplasmanda, Anadolu Üsküdar tamımıyla karşı karşıya gelecek.

Ligde 15 sırada bulunan Anadolu Üsküdar karşısında galibiyeti hedefleyen Amedspor tüm hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-Kırmızılı ekibin teknik patronu Taner Taşkın, futbolcuların hafta süresi içerisinde bu maça konsantre olduklarını ifade ederek, "Şempiyonluk yarışında varız. Ligin bitmesine 11 hafta var. Mücadelemizi son saniyeye kadar sürdüreceğiz. Anadolu Üsküdarspor karşısında mutlak galibiyeti hedefliyoruz. Tarattar, futbolcular, kent, yönetim ve bizler şuan kenetlenmiş durumdayız. Şampiyon olacağımıza dair inançımız ve mücedelimizi hiç kaybetmiyoruz. !utbolcular, deplasman maçlarında maruz kaldıkları haksızlıklardan sonra biraz daha motive oluyorlar, hırslanarak omnuca gidiyorlar" dedi.

Amedspor yarın saat 13.30'da deplasmanda, Anadolu Üsküdar takımıyla karşı karşıya gelecek. Yönetim ve teknik heyet taraftarları kenetlemeye davet etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi