Görüş Bildir

Vali Sonel Munzur Çayı'nda rafting heyecanı yaşadı

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel ile beraberindekiler, Munzur Çayı'nda rafting yaptı.

Vali Sonel Munzur Çayı'nda rafting heyecanı yaşadı

Vali Sonel, önceki gün başlayan Türkiye Rafting Şampiyonası ikinci ayak yarışlarının yapıldığı Munzur Çayı kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, Tunceli'nin doğal güzelliklerini Türkiye'ye tanıtmak için çalıştıklarını söyledi.

Tunceli'de ilk defa Türkiye Rafting Şampiyonası'nın düzenlendiğini vurgulayan Sonel, şampiyonada 300'den fazla sporcu ve 100'ün üzerinde hakem ile teknik heyetin görev aldığını belirtti.

Şampiyonanın Tunceli'nin tanıtımına ciddi katkı sağladığını ifade eden Sonel, şunları söyledi:

"Huzur içinde devam eden şampiyona yarınki yarışlarla sona erecek. Biz de bugün Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı ve Dünya Rafting Federasyonu İkinci Başkanı Fikret Yardımcı, kurum müdürlerimiz ve sporcu kardeşlerimizle Munzur'umuzda rafting yapacağız. Tunceli artık terörle değil raftingle, Munzur Çayı'yla, doğal güzellikleriyle anılsın. Misafirlerimiz buyursun gelsin bu doğal güzelliği yaşasınlar."

Sonel'in açıklaması sonrası rafting yapacak ekipler, 5 farklı botla Munzur Çayı'nda belirlenen 7 kilometrelik zorlu parkurda kürek çekerek kent merkezine ulaştı.

Rafting etkinliğine, Sonel, Yardımcı ve İşlek'in yanı sıra vali yardımcıları Selçuk Yosunkaya, Akın Zor, AK Parti 27. Dönem Milletvekili Adayı Hakan Özer, kurum müdürleri ve raftingciler katıldı. 

Sonel ve aynı botta bulunduğu raftingciler, oldukça heyecanlı anlar yaşadı.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi