Vee Bilal Kısa Galatasaray’da!

Süper Lig’İn son şampiyonu 4 yıldızlı Galatasaray uzun zamandır dedikoduları çıkan Bilal Kısa ile sözleşme imzaladı. Akhisar Belediyespor ile sözleşmesi sona eren Bilal Kısa’nın Cimbom’a 2 yıllık imza attığı söylendi. Bu durum Galatasaray’da geçtiğimiz günlerde ayrılacağı söylenen Melo’nun takımdan gideceği iddiasını da güçlendirdi.

Vee Bilal Kısa Galatasaray’da!

Galatasaray’da teknik patron Hamza Hamzaoğlu, Melo’nun sakatlığı dönemde çevresine "Keşke Bilal bizde olmuş olsaydı da Selçuk'la yan yana oynatırdım" ifadelerini kullanmıştı. Akhisar Belediyespor formasıyla da bu sezonu 6 gol 8 asistle kapatan Bilal Kısa da bu transfer için istekliydi nitekim. Tarafların hafta içinde anlaşmaya vardığı söylendi.

Sabah’ın haberine göre; Akhisar'ın Eskişehir'i 3-1 yendiği maçın kadrosuna alınmayan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Perşembe günü takım arkadaşlarına ve personele veda etti. Cuma günü İstanbul'a gelen Bilal Kısa, gizlice sarıkırmızılı yetkililerle buluştu ve kendisini iki yıllığına Galatasaray'a bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

BİLAL KISA’NINS SEZON İSTATİĞİ!

32 yaşında olan Bilal Kısa, Akhisar  formasıyla bu sezon Süper Lig'de oynadığı 31 maçta 6 gol kaydedip, 8 asist yapmayı başardı. Tecrübeli futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'nda da bir maçta oynadı. Yükselen performansı sonrası 2013 yılında yeniden  Milli Takım'a çağrılan Bilal Kısa, sonrasında 6 karşılaşmada oynayıp, bir de gol kaydetmeyi başardı.

Kaynak: Spor Merkezi