Görüş Bildir

Vee Samuel Eto'o Antalyaspor'da!

Süper Lig’e yeni çıkan takım Antalyaspor bomba gibi bir transferi sonlandırdı. Antalyaspor’un dünyaca ünlü forvet Samuel Eto’o ile anlaştığı spor gündemine bomba gibi düştü. Antalyaspor Kulübü Başkanı Samuel Eto’o transferinin sponsorlar aracılığıyla gerçekleştiğini söyledi.

Vee Samuel Eto'o Antalyaspor'da!

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, ünlü futbolcu Samuel Eto'o ve menajeriyle her konuda anlaştıklarını, oyuncunun kulübüyle sözleşmesini feshetmesinin sonrasında transferin gerçekleşeceğini söyledi.

AA’nın haberine göre; Gencer, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmak adına transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Takıma yararlı olacak ve şehirde heyecan uyandıracak yıldız futbolcular transfer etmek istediklerini ifade eden Gencer, bu kapsamda Samuel Eto'o ile bir süredir görüştüklerini anlattı. Gencer, "Bugün Eto'o ve menajeriyle her konuda anlaştık. Bonservisi ile ilgili küçük pürüzler var. Şu anki sözleşmesi bulunan kulübün Eto'o'nun sözleşmesini feshetmesi gerekiyor. Kulübünden onay aldık. Sözleşmeyi yarın feshedeceklerini söylediler. Fesih gerçekleştiği anda Eto'o'yu transfer etmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

Ronaldinho ile de görüşmelerin sürdüğünü belirten Gencer, ünlü futbolcunun menajerliğini yapan ağabeyinin perşembe gecesi Antalya'da olacağını, cuma günü de transfer görüşmelerine başlayacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi