Görüş Bildir

Volkan bırakıyor mu?

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, "Jübile yapmak gibi bir niyetim yok. 6. şampiyonluğu yaşayıp, 4. yıldızı takmak istiyorum. Bunları gerçekleştirdikten sonra zirvede bırakırım." dedi.

Volkan bırakıyor mu?

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Volkan Demirel, TRT Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel, "Fenerbahçe takımının derbi mağlubiyeti yok. Evet belki galibiyetimiz de yok ama mağlubiyetimiz de yok. 20 senedir gelen bir gelenek var, bu geleneği de biz durumlar ne olursa olsun devam ettirmek istiyoruz, devam ettireceğimize de inanıyoruz. Her zaman söylüyorum, bu sadece benim söylemem değil; tüm Galatasaraylılar, Fenerbahçeliler için bu böyledir." dedi.

"17 SENEDİR HİZMET EDİYORUM"

Kaptan, "Jübile yapmak gibi bir niyetim yok. Benim için şu an fiziğim ve durumum gereği erken olduğunu düşünüyorum. Ayrıca 6. şampiyonluğu yaşamak istiyorum. Ayrıca 4. yıldızı takmak istiyorum. 17 senedir gelen bir hizmetim var. Bu isteklerimin de gayet normal olduğunu düşünüyorum. Hedefim Fenerbahçe camiasında en üst seviyede bırakmak. Bu isteklerim aslında çok üst düzey istekler değil sadece getirdiğim bir kariyerin güzel bir şekilde sonlandırılması ve zirvede bırakmak ve noktalamak gibi bir amacım var." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi