Yarı final hazırlığı

Erkek ve bayan hentbol takımlarımız, Dicle üniversitesinde düzenlenecek ÜNİLİG Türkiye Yarı Final müsabakalarına hazırlanıyor.

Yarı final hazırlığı

Üniversitelerarası Hentbol Türkiye Yarı Final müsabakaları için geri sayım başladı. 9 Ocak’ta üniversitemizde yapılacak yarı final müsabakalarında Üniversitemiz Hentbol Takımı hem erkeklerde hem de bayanlar mücadele edecek. Takımlarımız 5 Ekim’de Malatya’da gerçekleştirilen grup müsabakalarında hem erkeklerde hem de bayanlarda başarılı olarak yarı final oynamaya hak kazanmıştı.

Dicle Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek yarı finallerde başarılı olmak istediklerini söyleyen Dicle Üniversitesi Hentbol Antrenörü Murat İşçi, “Üniversitelerarası Hentbol Türkiye Yarı Final müsabakalarının Diyarbakır’da yapılması bizim için büyük anlam taşıyor. Kendi evimizde hem başarılı olmak hem de ilimize gelen takımları en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Sporun güzelliğini, birlik ve beraberliğini bu şampiyona vesilesiyle ortaya koymak istiyoruz.” dedi.

İşçi, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül ve yöneticilerimizin sportif faaliyetlere olan desteklerine teşekkür ettiklerini ve müsabakalarda bu desteği boşa çıkarmayacak bir mücadele sergilemek istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz