Görüş Bildir

Yasaklar kaldırıldı

Amedspor’a son 3 yıldan çıktığı 64 deplasman maçında uygulanan taraftar yasağı kaldırıldı.

Yasaklar kaldırıldı

Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor’a 3 yılı aşkın süredir uygulanan deplasman maçlarındaki taraftar yasağı kaldırıldı. Kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada uygulanan yasağın bu hafta itibariyle kaldırıldığı duyuruldu.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Taraftarımız, 3 yıla uzanan 64 deplasman yasağının ardından ilk kez bir deplasmanda maçında takımımızı destekleyebilecek. Yaptığı girişimlerle deplasman yasağının kalkmasını sağlayan Manisaspor Başkanı Sayın Bülent Baygeldi'ye teşekkür ederiz. Amed Sportif Faaliyetler Kulübü”

YASAK KALKTI

Deplasman maçları için uygulanan taraftar yasağının kalkması ile birlikte Pazar günü saat 13.30’da, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Manisaspor karşılaşmasını Amedsporlu taraftarlar da izleyebilecek.

Amedspor’a dönük deplasman yasağı uygulaması, kulübün Türkiye Kupası’nda büyük başarı göstererek son 8 takım arasına kaldığı 2015 yılına uzanıyor. 23 Aralık 2015 tarihinde oynanan Amedspor-Başakşehir maçında tribünde açılan “Çocuklar ölmesin maça gelsin” pankartı sonrası bugüne kadar birkaç deplasman dışında tüm deplasmanlar il ve ilçe spor güvenlik kurulu kararlarıyla Amedspor taraftarlarına yasaklanmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi