Görüş Bildir

Yaz Spor Okullarına Velilerin İlgisi

Diyarbakır yaz spor okulları aralıksız olarak devam ediyor. Atıcılığa gelen öğrenci velileri de bu branşa ilgi göstermeye başladı.

Yaz Spor Okullarına Velilerin İlgisi

Diyarbakır yaz spor okulları aralıksız olarak devam ediyor. Atıcılığa gelen öğrenci velileri de bu branşa ilgi göstermeye başladı.

 ATICILIKTA VELİLER DE FAYDALANIYOR

Diyarbakır’da yaz spor okullarına son yılların en büyük katılımı oldu. 10 bin civarında öğrencinin başvurduğu yaz spor okullarına ilgi artarak devam ediyor. Atıcılık branşına kayıt yaptıran öğrencileri velileri de bu branşa merak sardı.

HEDEFE NİŞAN ALDILAR

Diyarbakır Gençlik Merkezi yanında bulunan atıcılık poligonuna gelen bir öğrenci velisi, eline aldığı silahla çalışmalara başladı. Hedefe nişan alan öğrenci velisi, atıcılığa ilgi duyduğunu belirtti.

Öğrenci velisi şöyle dedi: “Çocuğumu kursa götürüp getiriyorum. Onun çalışmalarını izlerken bende de ilgi uyanmaya başladı. Bende antrenörlerden izin alarak, çalışmalara katıldı. Çok mutluyum” dedi.

AKGÜN’HER YAŞTAN VATANDAŞIMIZA HİZMET VERİYORUZ’

Atıcılık antrenörü Abdurrahman Akgün ise, atış poligonunda her yaşta vatandaşa hizmet verdiklerini söyledi.

Akgün, devletin tesislerinin halkın olduğunu ve talepte bulunan her vatandaşa atıcılık eğitimi vermeye hazır olduklarını kaydetti.

VELİLERDE EĞİTİM İSTİYOR

Akgün, şöyle dedi: “Yaz spor okulları kapsamında atıcılık branşına kayıt yaptıran öğrencilerimiz var. Bu öğrencilerimiz haftanın belirli günlerinde çalışmaya geliyorlar. Bu öğrencilerimize bazı velilerde eşlik ediyor. Yapılan çalışmaları izleyen velilerimizden bazıları da atıcılığa merak sardı. Onlara da eğitim veriyoruz. İsteyenleri geri çevirmiyoruz.”

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi