Görüş Bildir

Yeşil-Kırmızılı taraftarlar maça davet edildi

Diyarbekirspor bugün kendi evinde Halide Edip Adıvarspor’u konuk ediyor. Saha ve seyirci avantajıyla Yeşil-Kırmızılı ekip, üç puanı hedefliyor.

Yeşil-Kırmızılı taraftarlar maça davet edildi

Turgutluspor’a geçtiğimiz hafta deplasmanda farklı yenilen Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde, İstanbul takımlarından Halide Edip Adıvarspor’la karşı karşıya gelecek.

MUTLAK GALİBİYET HEDEFLENİYOR

Saat 15.00’te Seyrantepespor tesislerinde oynanacak karşılaşmadan mutlak galibiyeti hedefleyen Diyarbekirspor teknik Direktörü Bülent Akan, tüm taraftarları karşılaşmaya davet ederken, sahaya deneyimli bir kadroyla çıkmayı planlıyor. Son idmanda futbolculara moral ve mativasyon açısından bir konuşma yapan Deneyimli teknik adam Akan, “Bu maç bizler için çok önemlidir. Mutlaka kazanmamız lazım. Ligde bu üçüncü maçımız olacak. Şuan bir galibiyet ve bir yenilgimiz var. Puanımız ise üç. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanmamız gerekir. 90 dakika boyunca, hata yapmadın, kararlı ve istikrarlı bir şekilde, galibiyete odaklanmamız gerekir. Rakibimiz de, puan hesabı yapacaktır. Ama biz, imkan tanımayacak, şans vermeyeceğiz.”

MAÇI YÖNETECEK HAKEMLER

Diyarbekirspor’un sahaya son iki haftadır ilk 11’de yer alan, kadroda fazla değişikliğe gidilmeyen bir ekiple çıkacağı öğrenilirken, karşılaşmayı Balıkkesir bölgesi hakemlerinden Ahmet Balkan yönetecek.

Balkan’a  Mutlu Çiğdem ve Mert Baykal yardımcı, Samet Kaan Keskin ise dördüncü hakem olarak destek verecek.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi