Yeni Diyarbakırspor dayanamadı ligden Çekildi!

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor A.Ş dün oynanan Denizli Büyükşehir Belediyespor Maçı sonrası hakemin yanlış tutumunu örnek göstererek ligden çekilme kararı aldı. Yeni Diyarbakırspor ligden çekildi!

Yeni Diyarbakırspor dayanamadı ligden Çekildi!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor A.Ş Dün oynanan Denizli Büyükşehir Belediyespor Maçından Sonra Ligden Çekilme Kararı Aldı.

Denizli BŞB maçında 89. Dakikada bulduğu golle öne geçen Diyarbakırspor A.Ş maçın böyle bitmesini beklerken son dakikada 90+5’inci dakikada Hakemin verdiği alakasız ve yanlış karar ile play off  yarı final maçında elendi.

Futbolcular hakem ve rakip takım oyuncularına tepki gösterirken olaya tepki gösteren binlerce taraftar sahaya indi. Dün yaşanan olaylardan sonra ise gece saatlerinde sosyal medyada Hakem Hüseyin Sabancı’ya büyük tepki yağdı. Taraftarlar sosyal medyada yazdığı yazılarda “HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ” dedi.

Bu sabah saatlerinde Kulübün Resmi Facebook  sayfasında yayınlanan habere göre Diyarbakırspor’un Ligden Çekildiği Belirtildi.

Kaynak: Spor Merkezi