Yıldızlar start aldı

16 takımdan 200 sporcunun katıldığı Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Diyarbakır'da başladı

Yıldızlar start aldı

M. Emin FİDAN

DİYARBAKIR-8 kız ve 8 erkek olmak üzere 16 takımın yer aldığı şampiyona 18 Nisan pazar günü yapılacak final müsabakalarıyla tamamlanacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir Seyrantepe ve Ziya Gökalp spor salonlarında yapılacak müsabakalara en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını söyledi.  Sporcuların rahat etmesi için çaba gösterdiklerini kaydeden Demir, "Çok önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyoruz. Türkiye’nin en iyi yıldız voleybol takımlarının yer aldığı müsabakalarda birinci olan takımlar Türkiye Şampiyonu olacak" dedi.

DOĞA KOLEJİ ATLETİZMDE

İlk defa katıldığı Okul Sporları Yıldızlar Puanlı Atletizm Yarışmalarında Diyarbakır Özel Doğa koleji kızlarda dördüncü olmanın sevincini yaşıyor. 9-10 Nisan tarihleri arasında Seyrantepe Tartan Pistte düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Puanlı Atletizm Yarışmalarında kızlar da Özel Doğa koleji dördüncü oldu.

DEMİRDAĞ’ YARIŞMALARA İLK DEFA KATILDIK

Özel Doğa koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Çağla Demirdağ, "Diyarbakır’da okulumuz olarak ilk defa katıldığımız Okul Sporları Yıldızlar Puanlı Atletizm Yarışmalarında dördüncü old. Bu başarımızda bizlere destek olan başta okul müdürümüz Mustafa Can’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim’e Atletizm il temsilcisi Azamettin Özaydoğdu’ ya teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz