Görüş Bildir

Yönetim devam dedi!

Amedspor’da daha önce gündeme gelen olağanüstü genel kurula giderek yönetimi yenileme düşüncesinin şimdilik rafa kalktığı belirtiliyor.

Yönetim devam dedi!

Göreve devam kararı alan yönetim maddi sorunları çözmek için kaynak ararken, teknik direktör ve transfer için de bayram sonrasında hareketlilik olacak.

Umut Belediye ve STK’lar

Amedspor’da geçen sezonun Kasım ayında göreve gelen yönetimin olağanüstü kongreye giderek yeni isimlerle yola devam edeceği yönündeki beklenti şimdilik rafa kalkmış durumda. Göreve devam etme kararı alan yönetim, maddi sorunları çözmek için arayışlarını sürdürüyor. Almanya’da yapılan geceden 70 bin Avro toplandığı ifade edilirken, acil olarak ödenmesi gereken 2.5 milyon TL’lik borç için Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası, Büyükşehir Belediyesi gibi kurumlarla görüşmeleri n devam ettiği belirtiliyor. Bunun dışında başka organizasyonlar yapılarak maddi destek elde edilmesi de planlanıyor.

Bayram Öncesinde Ödeme Beklentisi

Bir yandan maddi sorunları aşmaya çalışan yönetimin diğer yandan da teknik direktör sorununu çözmeye çalıştığı dile getiriliyor. Bayram sonrasında yeni teknik heyetini belirleyecek olan yönetim daha sonra iç ve dış transfer çalışmalarına yönelecek.

Öte yandan geçen sezondan kalma alacakları bulunan futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanları da bayram öncesinde yönetimden ödeme bekliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi