Görüş Bildir

Yönetim sabır istedi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda elde ettiği başarısız sonuçlarla zor bir süreçten geçen Diyarbekirspor’da yönetim sabır istedi. Yeşil kırmızılı yönetim, takımın başarılı olması için hem zamana hem de desteğe ihtiyaçları olduğunu açıkladı.

Yönetim sabır istedi!

Diyarbekirspor kulübünden yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, takıma bağlanan başarı umudunun çok iyi anlaşıldığı belirtildi. Açıklamada, hem yönetimin hem de futbolcu ile teknik heyet üzerinde ağır bir sorumluluk yükünün olduğunun farkında olunduğu kaydedildi. Açıklamada, Diyarbekirspor’un düzlüğe çıkması için ellerinden gelen her şeyin yönetim kurulu tarafından yapıldığı vurgulandı.

YÖNETİM SABIR İSTEDİ

 Beklentilerin fazla olduğu Diyarbekirspor’da başarı için her şeyin yapıldığı vurgulanan açıklamada, "Diyarbekirspor’un istediğimiz seviyeye getirip, başarıyı yakalarsak çok mutlu olacağız. Ancak kulübümüz zor bir süreçten geçiyor. Son haftalarda alınan kötü sonuçlar belirlenen hedefte ulaşmamızı biraz zora soktu. Bunu çok iyi biliyoruz. Bu zor dönemde herkesin desteğini bekliyoruz. Biraz sabırlı olmak gerekiyor. Kolay bir dönemden geçmiyoruz. Ama teknik heyetimiz, futbolcularımız, yöneticilerimiz ve taraftarın desteğiyle başarılı olacağız" denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi